top of page

Verwijzingsprogramma

Het is onze passie om onze klanten goed van dienst te zijn en hen beelden te bieden waar ze zo blij mee zijn. Een van de grootste complimenten die we kunnen ontvangen, is wanneer onze klanten hun vrienden en familie naar ons doorverwijzen voor een fotoreportage! 


Ons verwijzingsprogramma is onze manier om onze oprechte waardering te tonen en je iets speciaals te geven voor je fantastische steun.

verwijzingsprogramma-v2.jpg

Hoe werkt het?


Het werkt heel simpel! Druk de bon af, vul jouw gegevens en de gegevens van de ontvanger in op de bon en geef hem aan je vriend(in) of familie. Telkens wanneer jij iemand naar ons doorverwijst die een volledige sessie bij ons boekt, ontvang jij en ook je vriend een beloning. Het mooie is dat er voor jou geen limiet is aan het aantal klanten dat je kunt doorverwijzen: je spaart dus credits die je samen kan inzetten.   

We maken het voor jou gemakkelijk:


Zodra jouw doorverwezen persoon bij ons een sessie boekt en afrondt, zullen we je informeren over het verzamelen van jouw beloning. We houden precies bij welke doorverwijzingen je naar ons stuurt. 

 

De regels:

 
Om in aanmerking te komen voor je beloning, ben jij een klant van BEdeLIGHTed en moet jouw doorverwezen persoon ons de bon overhandigen tijdens de reportage. Als men een sessie boekt en vervolgens annuleert, ontvang je geen credit. De ontvanger kan slechts één bon per reportage gebruiken en kan deze niet combineren met een (andere) tegoedbon. Jij kan credits sparen en samen inzetten maar je kan de gespaarde credits niet combineren met een (andere) tegoedbon. Jullie kunnen wel allebei de tegoeden uit het verwijzingsprogramma combineren met een cadeaubon: een cadeaubon is immers een betaalmiddel terwijl deze bon zoals alle andere tegoedbonnen een korting is op de reportage.

 

DANK aan al onze bestaande en toekomstige klanten!

bottom of page