top of page
2015_09_06_1720.jpg

ABOUT BEDELIGHTED

BEdeLIGHTed photography werd opgericht in 2014 en is gevestigd in Ninove, Oost-Vlaanderen, België.

Wij willen graag dat de tijd even stilstaat voor jou en dat we samen stil staan bij mijlpalen in jouw leven. Op deze manier kan je nu en later terugkijken naar de prachtige momenten die we vastleggen van jou, je kind, je gezin en je familie. We geloven dat het vastleggen van deze momenten op verschillende tijdstippen in jullie steeds sneller vooruitgaande leven, de rijkdom van de werkelijkheid weerspiegelt.

Zoals Henri Cartier-Bresson zei:

 

"Een beeld maken,

een moment bevriezen,

onthult hoe rijk de werkelijkheid werkelijk is".

Het gezicht achter BEdeLIGHTed →

WAT DOET BEDELIGHTED

BEdeLIGHTEd is gespecialiseerd in het maken van 'newborn' foto's en heeft daarnaast veel ervaring in het fotograferen van zwangere vrouwen, baby's, peuters, kleuters, (b)engeltjes, jonge volwassenen, gezinnen en families.

Onze diensten →

2016_06_01_4258.jpg
ONZE DIENSTEN
Diensten

BOLLE BUIK - ALREADY IN YOUR HEART, SOMEDAY IN YOUR ARMS

De periode van zwangerschap is een heel bijzondere tijd voor zowel jou als je toekomstige kind. Wil je deze herinneringen graag vastleggen? Neem dan tijdig contact op met BEdeLIGHTed om een korte fotosessie te boeken wanneer je tussen de 7 en 8 maanden zwanger bent. Je kan dit ook combineren met een newborn sessie.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek te plannen. 

2020_01_08_4339 - 1920px.jpg
2020_02_05_7202 - 1920px.jpg

NEWBORNS

Zo klein, heel klein, passend in je handen, zijn ze slechts enkele weken oud. Wil je deze unieke periode vastleggen in je geheugen? Dan kan je bij BEdeLIGHTed terecht voor een fotoshoot voor pasgeborenen. Deze vindt bij voorkeur plaats tijdens de eerste 14 dagen van het leven van je kindje.

Neem contact met mij op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek te boeken.

BABY'S EN (B)ENGELTJES

Ben je op zoek naar een prachtige fotoreportage van jouw kind? Bij BEdeLIGHTed kan dit op verschillende leeftijden of mijlpalen in zijn/haar leven, als baby, peuter, kleuter of schoolkind. Het is belangrijk om deze fases niet zomaar voorbij te laten gaan en ze te laten vastleggen. Ook broertjes, zusjes, mama en/of papa mogen mee op de foto.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

2020_02_15_2010 - 1920px.jpg
2017_03_25_1334 - 1920px.jpg

COMMUNIE EN LENTEFEEST

Gaat jouw kind volgend voorjaar zijn/haar communie of lentefeest vieren? Gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! Bij BEdeLIGHTed ben je aan het juiste adres voor een fotoreportage, kaartjes, uitnodigingen, menu's, wanddecoratie en meer. Wij beschikken over alle vaardigheden om deze dag onvergetelijk te maken voor jouw kind, jezelf en de hele familie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

2020_05_27_3718v2 - 1920px sRGB.jpg

GEBOORTELIJST
 

Wist je dat je bij BEdeLIGHTed een geboortelijst kan opstellen? Op die manier kunnen jouw familie en vrienden bijdragen aan de fotoreportage van jouw pasgeboren baby. Tijdens een kennismakingsgesprek voor een newborn fotoreportage zal ik je graag alle nodige informatie verstrekken.

SPECIALE ACTIES
 

Soms bieden we speciale acties aan voor korte fotosessies tegen aantrekkelijke prijzen. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Like en volg BEdeLIGHTed dan nu alvast op Facebook en Instagram . We kondigen deze acties via deze kanalen aan.

2016_08_03_7414 - 1920px.jpg
2019_06_17_9172 - 1920px.jpg

WORKSHOP
 

BEdeLIGHTed biedt verschillende workshops aan. Voor beginners en amateurfotografen is er de workshop "Hoe maak ik topfoto's - Fotografie voor beginners", waarbij je leert de basisprincipes van fotografie toe te passen. Als je je wilt specialiseren in newbornfotografie, dan is de "Workshop newbornfotografie" de ideale start voor jou. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

CADEAUBON
 

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om iemand mee te verrassen? Denk dan eens aan een cadeaubon voor een fotoreportage bij BEdeLIGHTed. We hebben bonnen beschikbaar met verschillende pakketten of een bedrag naar keuze. Neem contact met me op via de contactpagina voor meer informatie.

2020_01_22_1891 - 1920px.jpg

Hele mooie foto's van ons zoontje gemaakt. Carla is ook een heel vriendelijke, geduldige fotografe!
Op voorhand krijg je alle nodige en uitgebreide informatie. Ik ben heel blij dat we bij Bedelighted zijn terecht gekomen voor de Newbornshoot van Lowis. De foto's zijn echt prachtig en iedereen is ook vol lof over de foto's als we deze laten zien.

—  Shana Wouters - Vandoren —

BEdeLIGHTed is a 'ONE (WO)MAN TEAM'
 

Ik ben Carla, de oprichter van BEdeLIGHTed Photography. Net als veel moeders begon ik als amateurfotograaf toen mijn kinderen klein waren en volgde ik snel lokale workshops en avondlessen fotografie. Ik ontwikkelde mijn vaardigheden verder met straatfotografie, wat resulteerde in een aantal bekroonde werken.

Naarmate mijn kinderen zelfstandiger werden, kreeg ik meer tijd om van mijn hobby mijn beroep te maken. In 2014 begon ik als fotograaf in bijberoep, terwijl ik in mijn hoofdberoep QA-manager was bij een internationaal bedrijf met Duitse wortels. In mei 2019 nam ik ontslag om al mijn tijd te kunnen besteden aan mijn jongste zoon, die ongeneeslijk ziek was. In augustus 2019 is hij overleden, wat de moeilijkste periode van mijn leven was. Mijn man, zoon, kleinzoon, schoonmoeder, mijn klanten en zelfs collega-fotografen hebben me geholpen om deze moeilijke periode door te komen. Ik besloot niet terug te keren naar mijn vorige baan en me volledig te richten op fotografie, mijn passie. Fotografie gaf me een uitlaatklep voor mijn verdriet terwijl ik ook kon blijven werken.

Mezelf (Carla), mijn man en mijn kleinzoon

Elke werkdag neem ik de tijd om te fotograferen, beelden te bewerken en mijn vaardigheden te verbeteren via workshops. Ik besteed ook tijd aan de ontwikkeling van BEdeLIGHTed als een gezond bedrijf met een visie.

 

Ik blijf me voortdurend bijscholen door deel te nemen aan workshops en tutorials, zowel online als offline, om jou de mooiste foto's te kunnen bezorgen. Deze workshops volg ik bij internationaal gerenommeerde fotografen zoals Magdalena Berny, Kelly Brown van Little Pieces Photography, Sujata Setia van But Natural Photography, Ana Brandt, Anne Geddes, Julia Kelleher van Jewel Images, Lisa J Holloway, Meg Bitton, Tamara Lackey, Sue Bryce, Lindsay Adler, Tony Corbell, Lara Jade, Chris Knight, Rocco Ancora, Dmitry Baev en nog vele anderen, elk een expert in hun vakgebied.

Het is mijn passie om klanten blij te maken en BEdeLIGHTed heeft al veel tevreden klanten gehad. Dit maakt me gelukkig en geeft me de energie om mijn werk met plezier te blijven doen.

WIE
bottom of page