top of page
2015_09_06_1720.jpg

ABOUT BEDELIGHTED

BEdeLIGTHed photography is opgericht in 2014 en beschikt over een fotostudio gevestigd te Ninove (Oost-Vlaanderen, België).
Graag willen we voor jou 'de tijd even laten stoppen' en 'stil staan bij mijlpalen in jouw leven' op een zodanige manier dat je er nu en later kan naar teruggrijpen. We doen dit door 'jou, je kind, je gezin, je familie' te 'fotograferen' op verschillende tijdstippen in jullie steeds sneller vooruitgaande leven:

 

"Taking an image,

freezing a moment,

reveals how rich reality truly is."

Het gezicht achter BEdeLIGHTed →

WAT DOET BEDELIGHTED

BEdeLIGHTEd is gespecialiseerd in ‘newborn’ fotografie.

Daarnaast ligt de focus op fotografie van zwangerschappen, baby’s, peuters, kleuters, (b)engeltjes en jong (van lichaam of geest) volwassenen.

Onze diensten →

2016_06_01_4258.jpg
ONZE DIENSTEN
Diensten

BOLLE BUIK - ALREADY IN YOUR HEART, SOMEDAY IN YOUR ARMS

De zwangerschap is een zeer speciale periode in het leven van jou en je toekomstige kind. Wil je dit graag vastleggen, contacteer BEdeLIGHTed tijdig en we boeken een korte fotoreportage wanneer je tussen 7 en 8 maanden zwanger bent. Je kan dit combineren met een newborn sessie.


Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek  →

2020_01_08_4339 - 1920px.jpg
2020_02_05_7202 - 1920px.jpg

NEWBORNS

Klein, heel klein, passend in je handen, zijn ze slechts enkele weken. Wil je deze unieke periode vastleggen in je geheugen, dan kan je bij BEdeLIGHTed terecht voor een newborn fotoreportage die bij voorkeur doorgaat tijdens de eerste 14 levensdagen van je kindje.


Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek  →

BABY'S EN (B)ENGELTJES

Wil jij graag een mooie fotoreportage van jouw kind? Dit kan op verschillende leeftijden of mijlpalen in zijn/haar leven, als baby, peuter, kleuter, schoolkind... Laat deze fases niet zomaar voorbij gaan, ze zijn allemaal de moeite om vast te leggen. Broertjes, zusjes, mama en/of papa mogen mee op de foto.


Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek  →

2020_02_15_2010 - 1920px.jpg
2017_03_25_1334 - 1920px.jpg

COMMUNIE EN LENTEFEEST

Heb je volgende lente een communicantje of lentekindje? Proficiat voor deze mijlpaal in het leven van jouw kind. Bij BEdeLIGHTed kan je terecht voor een fotoreportage, kaartjes, uitnodigingen, menu's, wanddecoratie, enz. We hebben alle talent om deze dag voor je kind, voor jou, voor je familie onvergetelijk te maken.


Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek  →

PORTRET
 

Wil je graag mooie foto's van jezelf of je kind als puber, adolescent, volwassene... ook dat kan bij BEdeLIGHTed.


Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek  →

2016_08_03_7260 - 1920px.jpg
2020_05_27_3718v2 - 1920px sRGB.jpg

GEBOORTELIJST
 

Wist je dat je een geboortelijst kan aanleggen bij BEdeLIGHTed?
Jouw familie en vrienden kunnen bijdragen aan de newborn fotoreportage van jouw baby'tje. Tijdens het kennismakingsgesprek voor een newborn fotoreportage geef ik je graag alle nodige uitleg.

SPECIALE ACTIES
 

Af en toe zijn er speciale acties waarbij korte fotosessies worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen.
Like en volg nu alvast de Facebook pagina van BEdeLIGHTed. Deze acties zullen via deze weg aangekondigd worden.

2016_08_03_7414 - 1920px.jpg
2019_06_17_9172 - 1920px.jpg

WORKSHOP
 

BEdeLIGHTed organiseert verschillende workshops.
'Hoe maak ik topfoto's - Fotografie voor beginners ', de workshop voor de leek of amateur fotograaf.

Wanneer jij de knepen van fotografie onder de knie hebt en je wenst je te specialiseren in newborn fotografie, dan is de 'Workshop newborn fotografie' de ideale start voor jou.
Wil je graag meer info, contacteer me dan via de contact pagina .

CADEAUBON
 

Wil jij graag iemand verrassen met een fotoreportage bij BEdeLIGHTed? BEdeLIGHTed beschikt over cadeaubonnen met formule of bedrag naar keuze.
Je kan me contacteren via de contactpagina →

2020_01_22_1891 - 1920px.jpg

8 Maart 2021

Wat een aanrader! Zeer duidelijke communicatie, prachtige studio en professioneel werk! Carla neemt alle tijd voor de shoot en het geruststellen van de baby en de ouders. Ook de foto's hebben wij super snel ontvangen. 1000x bedankt voor de prachtige herinnering!

—  Gwendolyn Van Overmeire —

BEdeLIGHTed is a 'ONE (WO)MAN TEAM'
 

Mijn naam is Carla (Van den Meerssche) en ik ben de oprichter van BEdeLIGHTEd Photography. Zoals vele mama’s begon ik als amateur fotograaf toen mijn kinderen klein waren en volgde ik al snel lokale workshops en avondlessen fotografie. Als amateur fotograaf ging ik verder met straatfotografie. Heel wat werken werden bekroond met prijzen.


Eenmaal mijn kinderen op eigen benen konden staan, kwam er tijd vrij om van mijn hobby een beroep te maken: in 2014 vestigde ik me als fotograaf in bijberoep. In hoofdberoep was ik QA manager bij een internationaal bedrijf met Duitse roots. Sinds mei 2019 heb ik deze job vaarwel gezegd om me fulltime te richten op fotografie, mijn passie.

 

Elke werkdag wordt er ruimte gemaakt om te fotograferen, beelden te bewerken, mijn kennis bij te schaven via workshops of investeer ik tijd om BEdeLIGHTed uit te werken tot een gezond bedrijf met een visie.

DSC_7904v3 - 1920px sRGB.jpg

Ik neem deel aan workshops en tutorials, online en offline, om jou nog mooiere foto's te kunnen bezorgen. Deze workshops volg ik bij internationaal gewaardeerde fotografen zoals Magdalena BernyKelly Brown - Little Pieces PhotographySujata Setia - But Natural PhotographyAna BrandtAnne GeddesJulia Kelleher – Jewel ImagesLisa J HollowayMeg BittonTamara LackeySue BryceLindsay AdlerTony CorbellLara JadeChris KnightRocco Ancora, ... , elk een expert in hun domein.

BEdeLIGHTed heeft al heel wat tevreden klanten en daarvoor doe ik het, het maakt me gelukkig en geeft een boost aan mijn activiteit.

WIE
bottom of page