top of page
2023_03_19_3187-bewerkt - LR 1920px.jpg
"What I like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce."
- Karl Lagerfeld -
2021_08_04_5980 - LR 1920px.jpg

ABOUT BEdeLIGHTed

BEdeLIGHTed photography werd opgericht in 2014 en is gevestigd in Ninove, Oost-Vlaanderen, België.

We wensen dat de tijd even stilstaat voor jou, zodat we samen de mijlpalen in jouw leven kunnen vastleggen. Op deze manier kun je zowel nu als later terugkijken naar de prachtige momenten van jou, je kind, je gezin en je familie.

We zijn ervan overtuigd dat het vastleggen van deze momenten op verschillende tijdstippen in jullie snel voortschrijdende leven de rijkdom van de werkelijkheid weerspiegelt

Zoals Henri Cartier-Bresson zei:

 

"Een beeld maken,

een moment bevriezen,

onthult hoe rijk de werkelijkheid werkelijk is".

Het gezicht achter BEdeLIGHTed →

Wat doet BEdeLIGHTed?

BEdeLIGHTed is gespecialiseerd in het vastleggen van beelden van 'newborns' en zwangere vrouwen. Daarnaast hebben we uitgebreide ervaring in het fotograferen van baby's, peuters, kleuters, (b)engeltjes, jonge volwassenen, volwassenen, gezinnen en families.

Wist je dat je bij BEdeLIGHTed een geboortelijst kan aanleggen? Op die manier kunnen jouw familie en vrienden bijdragen aan de fotoreportage van jouw pasgeboren baby.

2021_08_24_9189-bewerkt - 1920px sRGB Q55.jpg
2021_06_11_0654-v3 - LR 1920px.jpg

Waar fotograferen we?

Onze voornaamste fotolocatie bevindt zich in onze ruime studio te Ninove, voorzien van een uitgebreide selectie aan accessoires en achtergronden. Niettemin bieden we ook de optie voor fotosessies op locatie.

Onze klanten en servicegebied beslaan heel Vlaanderen, met als zwaartepunten Ninove, Aalst, Geraardsbergen, Ternat, Lennik, Galmaarden en omgeving.

Wil je een cadeaubon?

Ben je op zoek naar een uniek geschenk om iemand mee te verblijden?

Overweeg dan een cadeaubon voor een fotoreportage bij BEdeLIGHTed. Wij bieden bonnen aan met diverse pakketten of een zelf te bepalen bedrag.

Voor meer informatie, neem gerust contact met me op via de contactpagina.

2021_12_04_2479-v3 - 1920px sRGB Q55.jpg
2023_03_19_3125-bewerkt-v2 - LR 1920px.jpg

Op zoek naar een workshops?

BEdeLIGHTed biedt verschillende workshops aan. Voor beginners en amateurfotografen is er de workshop "Hoe maak ik topfoto's - Fotografie voor beginners", waarbij je leert de basisprincipes van fotografie toe te passen. Als je je wilt specialiseren in newbornfotografie, dan is de "Workshop newbornfotografie" de ideale start voor jou. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Speciale acties

We presenteren af en toe speciale aanbiedingen voor korte fotosessies tegen aantrekkelijke tarieven, zoals onze kerstmini's. En soms zijn we op zoek naar modellen om ons portfolio aan te vullen.
Wil je op de hoogte blijven? Like en volg BEdeLIGHTed nu op Facebook en Instagram. We delen deze acties via deze kanalen.

2023_09_06_9691-bewerkt - LR 1920px_edited.jpg
“Hele mooie foto's van ons zoontje gemaakt. Carla is ook een heel vriendelijke, geduldige fotografe!
Op voorhand krijg je alle nodige en uitgebreide informatie. Ik ben heel blij dat we bij Bedelighted zijn terecht gekomen voor de Newbornshoot van Lowis. De foto's zijn echt prachtig en iedereen is ook vol lof over de foto's als we deze laten zien."

—  Shana Wouters - Vandoren —

About Me.

Welkom bij BEdeLIGHTed Photography, ik ben Carla, de drijvende kracht achter deze lens. Je zit me hier met mijn beste vriend, de liefste man die er bestaat, en onze kleinzoon.

Als moeder van twee zonen begon mijn passie voor fotografie toen mijn kinderen nog klein waren. Door lokale workshops en avondlessen ontwikkelde ik mijn vaardigheden verder, met straatfotografie als leidraad, resulterend in enkele bekroonde werken.

Met het verstrijken der jaren groeide mijn hobby uit tot mijn roeping. In 2014 begon ik als fotograaf in bijberoep, terwijl ik mijn carrière als consultant en QA-manager voortzette.

 

In 2019 nam ik een ingrijpende beslissing: mijn voltijdse betrekking opgeven om volledig beschikbaar te zijn voor mijn jongste zoon, die ongeneeslijk ziek was. Zijn overlijden in augustus 2019 markeerde een periode van diepe rouw, waarin mijn dierbaren, klanten en collega-fotografen mij onvoorwaardelijk steunden.

Vastberaden koos ik niet terug te keren naar mijn vorige baan, maar me volledig te wijden aan mijn passie: fotografie. Het diende als een uitlaatklep voor mijn verdriet, terwijl ik mijn werk kon voortzetten.

2022_10_08_7630 - LR 1920px.jpg

Elke werkdag besteed ik, met liefde, aan het vastleggen, bewerken en verbeteren van jullie beelden. Mijn toewijding aan voortdurende groei en perfectionering komt tot uiting in mijn deelname aan workshops, zowel online als offline bij internationaal gerenommeerde fotografen waaronder Magdalena Berny, Kelly Brown, Sujata Setia, Ana Brandt, Anne Geddes, Julia Kelleher, Lisa J Holloway, Meg Bitton, Tamara Lackey, Sue Bryce, Lindsay Adler, Tony Corbell, Lara Jade, Chris Knight en vele anderen.

De beelden die ik speciaal voor jullie vastleg en perfectioneer, ondergaan regelmatig beoordelingen door een deskundige jury, wat al heeft geleid tot het winnen van diverse awards. Het behalen van deze erkenningen dient als inspiratie voor mijn voortdurende streven naar excellentie.

bottom of page