top of page
  • Foto van schrijverCarla

Stijl

‘HELP! Ik ben op zoek naar een geschikte newborn fotograaf maar zie door de bomen het bos niet meer. ‘Ben je zwanger en op zoek naar een newborn fotograaf, dan help ik je graag in jouw zoektocht.


In de blog "Hoe vind ik een geschikte newborn fotograaf?" vind je een overzicht van alle aspecten waar je best even aandacht aan besteedt.


In deze blog gaan we dieper in op het aspect "Stijl".


Stijl


"Kies voor een fotograaf waarvan de stijl aansluit bij jouw wensen."


Een foto die herkenbaar is, dat kan liggen aan het gebruik van licht en kleur, maar ook aan de compositie, de manier van nabewerkingen, of de onderwerpen, de toevoegingen/weglatingen in de foto's. Samen vormt dit de stijl van de fotograaf.


Stijl is een belangrijk criterium om jouw keuze te maken. Het is hetgeen onmiddellijk zichtbaar is. Kies voor een fotograaf waarvan de stijl past bij jouw wensen, verwacht niet dat de fotograaf zijn stijl voor jou zal aanpassen, laat hem niet afwijken van zijn eigen stijl.


  • Portfolio: Bekijk het portfolio van de fotograaf en evalueer of de stijl van de fotograaf bij jou past.

  • Kleuren: Past het kleurenpallet die de fotograaf gebruikt of voorstelt bij mij, bij mijn gezin, in onze woonkamer?

  • Props: Hou je van props in je foto of juist niet? Hou je van de props die de fotograaf gebruikt?

  • Poses: Hou je van de poses die de newborn fotograaf gebruikt? Kan de newborn fotograaf de poses aanbieden die jouw voorkeur hebben?


Kijk goed naar het portfolio van de fotograaf. Door regelmatig te kijken kan je bovendien het kaf van het koren scheiden.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page