top of page
  • Foto van schrijverCarla

Locatie en taal

‘HELP! Ik ben op zoek naar een geschikte newborn fotograaf maar zie door de bomen het bos niet meer. ‘

Ben je zwanger en op zoek naar een newborn fotograaf, dan help ik je graag in jouw zoektocht.


In de blog "Hoe vind ik een geschikte newborn fotograaf?" vind je een overzicht van alle aspecten waar je best even aandacht aan besteedt.


In deze blog gaan we dieper in op het aspect "Locatie en taal".


Locatie


"Kan de reportage doorgaan op een locatie die voor jou voldoende comfortabel is?"


Indien je kiest voor een newborn fotograaf met een eigen studio, dien je zelf uit te maken hoe ver je je wenst te verplaatsen voor jouw reportage.


Indien je kiest voor een fotograaf die aan huis komt, is de fotograaf bereid om tot bij jou thuis te komen en wat is eventueel de meerprijs?

Hou er dan rekening mee dat, wanneer je kiest voor een fotograaf die aan huist komt, jouw huis de beperkende factor kan zijn: is er voldoende diffuus licht aanwezig? Is er voldoende ruimte? De fotograaf dient dan al het nodige materiaal te vervoeren: jouw keuze in gebruik van accessoires wordt daardoor ingeperkt.


Taal


Spreekt de fotograaf jouw taal? Kan je vlot communiceren met de fotograaf?


Kies voor een fotograaf die jouw taal spreekt. Ben je zelf of de fotograaf anderstalig, is er dan een taal waarin jullie beiden voldoende kunnen communiceren? Het is belangrijk dat jullie elkaar begrijpen om misverstanden, zowel vóór, tijdens als na de reportage, en onveilige toestanden te vermijden.
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Stijl

コメント


bottom of page