top of page
  • Foto van schrijverCarla

Bij BEdeLIGHTed respecteren we jouw privacy

Bij BEdeLIGHTed begrijpen we hoe belangrijk jouw privacy is. Na elke fotoshoot krijg je de keuze of we jouw foto's mogen gebruiken voor sociale media, onze website, of zelfs voor awards en wedstrijden. We houden uiteraard rekening met jouw wensen en eventuele voorwaarden die je stelt aan het tonen van de foto's.


Natuurlijk zijn we trots op ons werk en vinden we het geweldig om jouw prachtige foto's te kunnen delen. Vooral bij zwangerschapsreportages of sensuele fotoshoots begrijpen we dat privacy extra belangrijk is. Onze stijl is voornamelijk 'bedekt naakt', waarbij we met licht en schaduw spelen om een artistieke en verfijnde sfeer te creëren. Doeken, strategisch geplaatste handen, en het spel van licht en schaduw gebruiken we om te bedekken. We streven naar kunst in plaats van lifestyle foto's, die je zelf misschien al genoeg maakt.


Vanwege onze zorg voor privacy, kunnen we vaak maar weinig foto's laten zien. In de huidige digitale wereld is sociale media echter de etalage bij uitstek. Daarom organiseren we af en toe portfolioshoots. Deze hebben een tweeledig doel: we krijgen foto's die we kunnen delen en we kunnen nieuwe ideeën uitproberen.


We waarderen het enorm als je ons toestaat jouw foto's te gebruiken. Het helpt ons om ons werk te laten zien en nieuwe klanten aan te trekken. Maar het belangrijkste blijft altijd jouw comfort en toestemming.


Bedankt voor je vertrouwen in BEdeLIGHTed.Met vriendelijke groeten,

Carla - BEdeLIGHTed

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page