top of page
Album-Spread05-1920px.jpg
--- COVID-19 : VEILIGHEID en VOORZORGSMAATREGELEN ---
JOUW EN ONZE GEZONDHEID EN VEILIGHEID ZIJN EEN TOPPRIORITEIT VOOR BEdeLIGHTEd.

BEdeLIGHTed neemt alle voorzorgsmaatregelen die door de WHO en FOD volksgezondheid geadviseerd en verplicht worden om zo een steriele omgeving in de studio te creëren en te behouden zodat je als klant, van de kleinste tot de grootste, en je familie worden beschermd.

VOORZORGSMAATREGELEN
voorzorgsmaatregelen - HR FULL.jpg

De afstandsregel van 1,5m dient op ieder moment in acht genomen te worden. 

Elkeen die de studio betreedt, dient de handen te wassen met zeep of dient ze te ontsmetten. Het ontsmettingsmiddel wordt je aan de ingang ter beschikking gesteld.

Ben je ouder dan 12j, dan wordt er verwacht dat je een mondmasker draagt dat niet alleen de mond maar ook de neus bedekt. Word je gefotografeerd, dan mag je uiteraard je mondmasker verwijderen. Leg het niet zomaar in de studio, maar zorg dat je dit opbergt in een plastiek zak die je in een handtas stopt. Breng je eigen mondmasker en plastiek zak mee.

De studio beschikt daarenboven over een automatisch verluchtingssysteem: zodra er een CO drempel overschreden wordt, verhoogt de afzuigcapaciteit.

REINIGEN

Reinigen - HR FULL.jpg

De studio, het studiomateriaal en de gebruikte materialen/accessoires worden, indien mogelijk, na een reportage gewassen of gereinigd met ontsmettende middelen.

Tevens zal de studio voldoende verlucht worden tijdens en tussen 2 reportages. 

ZONDER SCHOENEN

Schoenen - HR FULL.jpg

Bij aankomst in de studio wordt er je gevraagd om de schoenen uit te trekken.

Wil je gefotografeerd worden met schoenen, breng dan aparte schoenen mee die (ook onderaan) gereinigd en ontsmet zijn.

PERSOONLIJKE HYGIËNE
PersoonlijkeHygiene - HR FULL.jpg

Handen wassen met zeep of ontsmetten is, zowel voor fotograaf als klant, verplicht vóór en na elke sessie, na elk toiletbezoek, na niezen of hoesten, na op- of afzetten van het mondmasker, na het op- of afzetten van een transparant gelaatsscherm of wanneer men beseft dat men zijn gezicht heeft aangeraakt.

De fotograaf gebruikt tijdens de volledige sessie chirurgische handschoenen. Handen ontsmetten zal gebeuren met de handschoenen aan. 

Indien de fotograaf de afstandsregel van 1,5m niet kan bewaren, bijvoorbeeld voor newborn fotografie, zal er gebruik gemaakt worden van een transparant gelaatsscherm en zullen de handen elke keer opnieuw ontsmet worden vooraleer de klant te benaderen.  Opmerking: Tijdens het fotograferen zelf is het onmogelijk om het transparant gelaatscherm te gebruiken.

STUDIO SESSIE PER 48u

1per48U - HR FULL.jpg

Zolang de COVID pandemie woekert, wordt enkel een reportage gepland op maandag, op woensdag en op vrijdag of zaterdag om zo verder de kans op contaminatie tussen reportages te vermijden. Reportages zullen beperkt blijven tot het gezin.

ELEKTRONISCH BETALEN
betalen - HR FULL.jpg

Betalen kan enkel nog elektronisch. We aanvaarden geen cash geld meer.

DE STUDIO HEEFT EEN STRIKT NIET-ZIEKTE BELEID.

Klanten worden geacht om BEdeLIGHTed op de hoogte te brengen indien een persoon die gefotografeerd gaat worden, koorts of andere ziektesymptomen heeft of heeft gehad in de afgelopen 48u. Neem zo snel mogelijk contact op om een nieuwe afspraak te maken. Enkel indien je verwittigt vóór de reportage, zijn er geen kosten verbonden aan het opnieuw plannen van de fotoreportage.

Alle vereiste gegevens om BEdeLIGHTED te contacteren, vind je hier →

BEDANKT VOOR JOUW MEDEWERKING.
Album-Spread07-1920px.jpg
bottom of page