2021_05_27_9292-v3 - HR FULL Adobe RGB.j
--- FINE ART WALL PORTRAIT ---

Wil jij graag een portret met karakter van jezelf, je kind of jezelf met je baby aan de muur? Dan is de formule FINE ART WALL PORTRAIT voor jou weggelegd. Voorbeelden vind je hier: Portfolio/Portret

 

Ook al sta je niet graag voor de lens of denk je, ik ben niet fotogeniek, BEdeLIGHTed stelt je op je gemak en leidt je tijdens het fotograferen door het proces van poseren zodat we samen tot het gewenste resultaat komen.

Geruime tijd vóór de reportage voorzien we een gesprek en bespreken we de stijl.  

Hieronder vind je informatie over de inhoud van deze formule. Heb je vragen, dan kan je ons contacteren via telefoon (0476 456 000) de contactpagina.

Via de knop 'BOEK NU' kan je onmiddellijk boeken. 

FINE ART WALL PORTAIT € 335,-
  • Studioreportage voor 1 persoon of 1 persoon met baby

  • Online galerij van foto's om uit te kiezen

  • Photoframe 60x90 (t.w.v. € 235,-). 

  • Mogelijkheid tot kiezen van een Wall Art bestaande uit een ander materiaal of met andere afmetingen. 

  • Sociaal mediabestand

  • Printbestand

  • Backup 6 maanden

  • Cadeaubon mogelijk


BEdeLIGHTed maakt voor jou een portret met karakter.


Na de fotoreportage helpt BEdeLIGHTed jou bij het selecteren van de foto en de gewenste Wall Art. BEdeLIGHTed verwerkt jouw keuze tot een 'piece of art': Je ontvangt een Wall Art (standaard photoframe 60x90),  het sociale mediabestand (lage resolutie met logo) en het printbestand (hoge resolutie zonder logo). 


De prijs van een bijkomende foto bedraagt €35,- Je ontvangt dan het sociale mediabestand en het printbestand van deze extra foto.


Kies je voor je Wall Art een ander materiaal of andere afmetingen, dan betaal je gewoon de meerprijs. Een minprijs wordt niet terugbetaald.


Bestellingen van andere wanddecoraties of andere producten van de bewerkte foto's zijn nog steeds mogelijk.


Na boeken voorzien we een kennismakingsgesprek. Misschien moeten we op zoek naar passende kledij, boek daarom je sessie tijdig.


Wil je met je baby op de foto, dan leg ik jou graag tijdens het gesprek uit waarom de ideale leeftijd van jouw baby voor deze reportage +/- 10m is. 

 
2021_05_27_9358-v2 - HR FULL Adobe RGB.j