2021_04_14_6501 - HR FULL Adobe RGB.jpg
--- TEDDIES GALORE ---

Omdat jullie allemaal zo enthousiast zijn over deze setting, organiseren we op 13 mei (dat is een vrije dag) een MINI sessie 'Teddies Galore'.

Je kan voor deze sessie een cadeaubon aankopen of je kan onmiddellijk boeken: klik in beide gevallen op de knop 'BOEK NU'.

Deze sessie is geschikt voor sitters, peuters en kleutertjes tot 6j.

 

Hieronder vind je informatie over de inhoud van deze formule en een overzicht van veel gestelde vragen. Vind je daar geen antwoord op jouw vragen, dan kan je ons contacteren via de contactpagina.

TEDDIES GALORE €169,-
 • Studioreportage 20min

 • Voor sitters, peuters en kleuters (8m - 6j)

 • Professionele nabewerking van 6 foto's

 • 6 Sociale mediabestanden

 • 6 Printbestanden

 • Backup 6 maanden

 • Cadeaubon mogelijk

 • In optie fotoalbum 15x15, max 6 spreads: €50,- (=50%korting)

De 6 foto's worden door jou geselecteerd en daarna door BEdeLIGHTed bewerkt. Je ontvangt van de bewerkte foto's de sociale mediabestanden en de printbestanden. Met de printbestanden kan je verder zelf aan de slag.
De prijs van een bijkomende foto bedraagt €30,-


Bestellingen van wanddecoraties of andere producten van de bewerkte foto's zijn mogelijk.

--- VEEL GESTELDE VRAGEN ---
 
HOE KAN IK BOEKEN? KAN IK BOEKEN VOOR EEN CADEAU?

Een MINI reportage boeken doe je in 2 stappen:

 1. Klik op de knop ‘BOEK NU’ en kies jouw tijdslot. Via een invulformulier worden enkele gegevens opgevraagd waaronder een naam die je als referentie ook gebruikt bij de betaling.

 2. Betaal via overschrijving een voorschot van €100,- op het rekeningnummer van BEdeLIGHTed (BE72 6528 3433 8916). Vermeld als mededeling TEDDIES en de naam die je gebruikte bij het invulformulier.

Is deze reportage een geschenk?

Dan word je gevraagd om het volledige bedrag van de reportage over te schrijven i.p.v. enkel het voorschot. Bij boeking kan je opgeven of je een cadeaubon wenst en in welke vorm deze moet zijn: fysiek of digitaal. Een digitale cadeaubon wordt gestuurd naar het e-mail adres gebruikt in het invulfomulier bij boeking. Voor een  fysieke cadeaubon zal BEdeLIGHTed je uitnodigen de bon op te halen.

KAN JE ONS KLEDINGTIPS MEEGEVEN?

Volgende tinten passen perfect bij deze set-up: wit, crème, licht blauw, licht beige. Vermijd donkere tinten en felle kleuren. Kies voor de kleuren die reeds in de set-up aanwezig zijn.

WANNEER GAAT DE MINI REPORTAGE DOOR? HOE LANG DUURT DEZE REPORTAGE?

De mini reportage is gepland op donderdag 22 mei, dat is een vrije dag. De reportage duurt 20 min.

WANNEER EN HOE BETAAL IK MIJN FOTOREPORTAGE?

Bij boeking betaal je via een overschrijving een voorschot van €100,-. Zo heb je meteen een bewijs van betaling. Dit bedrag kan enkel teruggevorderd worden bij voldoende grondige reden van annulering. 

De betaling van het voorschot samen met je gekozen tijdslot, bevestigt jouw boeking.


Op het einde van de fotoreportage betaal je het resterende bedrag. Dit kan via de app van bancontact (payconiq) of via overschrijving met behulp van je smartphone.


Is deze reportage een cadeau, dan is jouw reportage volledig betaald door de schenker tenzij anders vermeld op de cadeaubon. 

WAT GEBEURT ER ALS IK TE LAAT OP DE AFSPRAAK BEN?

Ik hoop dat je begrijpt dat ik elke volgende reportage op tijd wens laten te beginnen. Doordat ik een half uur voorzie voor een reportage en ik slechts 1 klant per uur gepland heb, heb ik nog even tijd om wat afspraken te maken met jullie en om de studio te ontsmetten tussen de reportages. Kom je te laat, dan zullen we elk van deze onderdelen wat inkorten zodat de volgende reportage niet in het gedrang komt.

KAN IK EEN CADEAUBON BESTELLEN?

Dat kan. Bij boeking kan je opgeven of je een cadeaubon wenst en in welke vorm.

 • DIGITAAL: in dat geval zal je de cadeaubon ontvangen in je elektronische brievenbus.

 • ANALOOG: ik maak voor jou dan een cadeaubon op en je wordt dan uitgenodigd om deze te komen ophalen.

Een cadeaubon wordt pas geleverd na betaling van de reportage.

 

HOE GAAT BEDELIGHTED OM MET COVID-19 EN ANDERE VIRALE OF BACTERIËLE BESMETTINGEN? IS HET VEILIG OM IN DE STUDIO FOTO'S TE LATEN NEMEN.

Uitzonderlijke omstandigheden vereisen uitzonderlijke maatregelen. Om de verspreiding van het COVID-19 virus maar ook andere virussen en bacteriën te voorkomen en zo jouw en onze gezondheid te vrijwaren, zijn een aantal MAATREGELEN genomen welke toegepast moeten worden in de studio. 


We sommen enkele belangrijke punten nog even op:

 • Iedereen die die studio betreedt, dient zijn handen te ontsmetten en moet een mondmasker dragen dat de mond en de neus bedekt (afhankelijk van de leeftijd en volgens de op dat ogenblik geldende maatregelen). Eenmaal op de foto mag je het mondmasker afzetten.

 • Als fotograaf draagt ik de gehele sessie een FFP2 masker en wanneer de afstand niet bewaard kan blijven, draag ik bovendien een splash masker. Dit masker wordt enkel omhoog gezet bij het nemen van de foto's. Ik ontsmet mijn handen regelmatig tijdens de reportage en we houden zoveel mogelijk afstand.

 • De studio beschikt over een automatisch ventilatiesysteem dat een aantal parameters monitort en indien nodig het debiet van de luchtafvoer verhoogt.

 • De studio wordt gereinigd en ontsmet tussen twee reportages. 

Alle andere maatregelen vind je HIER.


BELANGRIJK!

Bij MINI reportages kan er afgeweken worden van de regel: 1 reportage per 2 dagen. Om dit te compenseren voorzien we tussen twee reportages voldoende de tijd om de studio te ontsmetten. 

TIP!

Mijn fototoestel is onverbiddelijk: elk detail heeft het gezien.

Gaan kleine kinderen mee op de foto? Sommige kinderen hebben ‘groene’ vingers (lees krabben graag in de grond), kleuren graag met stiften, houden van koeken of hebben net een dutje gedaan. Controleer daarom de handen, mond en tanden: Zijn de nagels proper? Zitten er geen kruimels meer tussen de tanden? Is het zandmannetje langs geweest? Is de neus goed gesnoten?

Probeer die kleine ongewenste restjes te verwijderen.

WIE MAG ER OP DE FOTO?

De reportage is voorzien voor sitters (+/- 8m), peuters en kleuters (<= 6j) van eenzelfde huisgezin (bubbel).

Wil je graag meerdere kinderen op de foto? Houd er rekening mee dat de achtergrond beperkt is in afmetingen, 3 kinderen is werkelijk de limiet. We geven er dan de voorkeur aan om de kinderen apart te fotograferen aangevuld met slechts enkele foto's samen.

WAAR GAAT DE FOTOREPORATE DOOR?

Je bent welkom in onze studio te Ninove, Brakelsesteenweg 66.

De studio is enkel toegankelijk op afspraak. Op andere momenten kan je er niet terecht. De deur van de studio zal 60 min voor jouw afspraak geopend zijn.

Een bestelafspraak gaat ook door in de studio, tenzij expliciet anders afgesproken.

Het afhalen van een bestelling dient te gebeuren op het vestigingsadres te Pollare (Pollare-dorp 51), tenzij expliciet anders afgesproken.

WANNEER IS MIJN BOEKING DEFINITIEF? KAN IK MIJN BOEKING ANNULEREN?

Jouw boeking is definitief nadat een reportage datum is ingepland en een voorschot van € 100,- is betaald. Betalen kan via een overschrijving naar rekeningnummer van BEdeLIGHTed, IBAN BE72 6528 3433 8916, BIC: HBKABE22 met vermelding van 'voorschot reportage' + naam. Zo heb je een bewijs van betaling.
Je kan je reportage annuleren na een definitieve boeking, het voorschot wordt dan niet terugbetaald. Onder zeer specifieke omstandigheden kan BEdeLIGHTed beslissen om het voorschot toch terug te betalen of om te zetten naar een tegoedbon. Contacteer me indien dit nodig mocht blijken.

Reportages die niet kunnen doorgaan vanwege COVID worden  verplaatst naar een latere datum. Wanneer dit niet mogelijk is door de aard van de reportage, dan wordt het voorschot terugbetaald.


Bij betaling van het voorschot ga je automatisch akkoord met de ALGEMENE VOORWAARDEN van BEdeLIGHTed.

WAT ALS DOOR CORONA GEEN REPORTAGES MOGEN DOORGAAN, KRIJGEN WE DAN ONS GELD TERUG?

Stel dat CORONA roet in het eten gooit, dan zal je de optie krijgen om het bedrag later te spenderen of om het bedrag terug te krijgen.

KLOPT HET DAT WE ONZE SCHOENEN MOETEN UITDOEN BIJ HET BINNENKOMEN VAN DE STUDIO?

Jazeker, dat heb je goed opgevangen. Wil je op de foto met schoenen, breng dan een apart paar schoenen mee die je vooraf onderaan voldoende gereinigd hebt.
Deze maatregel helpt ons de studio proper en hygiënisch te houden. Zo voorkomen we ongewenste bacteriën, vuil en beschadigingen aan onze achtergronden.
Je mag pantoffels, die je uitsluitend binnen gebruikt, meebrengen en aantrekken bij het binnenkomen. Je mag ook op je kousen rondlopen. BEdeLIGHTed stelt (nieuwe) kousjes ter beschikking indien je daar nood zou aan hebben. Op die manier hopen we alle weerstand en onbegrip voor deze maatregel weg te nemen.
In heel veel landen is het de normaalste zaak van de wereld om bij binnenkomst je schoenen uit te trekken. In België zijn we hier wat minder strikt in en zonde, want met schoenen lopen in huis is ongezond en vies.
Om dezelfde reden wordt er gevraagd om de kinderwagen in de auto te laten. Breng gerust je draagwieg mee binnen.

KAN IK NOG ANDERE PRODUCTEN BESTELLEN BOVENOP MIJN FORMULE? KAN IK DE PRIJZEN VAN ALBUMS, VERGROTINGEN OF ANDERE PRODUCTEN KRIJGEN?

BEdeLIGHTed biedt ook een aantal producten aan zoals een glasbox, een white box, fotoblokken, een fotoboek, een album, wanddecoraties op canvas, dibond, hout of andere materialen, printbestanden en nog veel meer.


Indien gewenst geeft BEdeLIGHTed jou graag uitleg over de mogelijke nabestellingen net na de fotoreportage of tijdens de bestelafspraak.


Wil je iets bestellen dat niet op dit overzicht staat of in een ander formaat, vraag er zeker naar.

WAAR KAN IK TERECHT MET VERDERE VRAGEN?

Gebruik de CONTACTPAGINA van de website, stuur me een mail (info@bedelighted.be), een sms (0476.456.000) of bel me 's avonds. Ik probeer dan zo snel mogelijk te antwoorden. 


Ter info: Neem ik de telefoon niet op, laat dan zeker een boodschap na. Alleen dan neem ik contact met je op.

2021_04_08_5837 - HR FULL.jpg