Laden...

About BEdeLIGHTed

.... catch the moment and create a memory...

About BEdeLIGHTed

BEdeLIGTHed photography is opgericht door Carla Van den Meerssche in 2014 en beschikt over een fotostudio gevestigd te Ninove (Oost-Vlaanderen, België).
Mijn doel is de tijd even te stoppen en stil te staan bij mijlpalen in het leven op een zodanige manier dat je er kan naar teruggrijpen en dit door je kind en je familie te fotograferen op verschillende tijdstippen in het steeds sneller vooruitgaande leven: "Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is."

Wie is Carla →

Wat doet BEdeLIGHTed

BEdeLIGHTEd is gespecialiseerd in ‘newborn’ fotografie. Daarnaast ligt de focus op fotografie van zwangerschappen, baby’s, peuters, kleuters, kinderen en jong (van lichaam of geest) volwassenen.

Onze diensten →

Newborn fotografie - 50%
Zwangerschapsfotografie - 10%
Baby's en (b)engeltjes - 30%
Andere - 10%
>
Aantal klanten
%
Newborns
> k
Foto's gemaakt'
%
Gelukkige klanten

Onze diensten

Bolle buik - Already in your heart, someday in your arms.
De zwangerschap is een zeer speciale periode in het leven van jou en je toekomstige kind. Wil je dit graag vastleggen, contacteer BEdeLIGHTed tijdig en we boeken een korte fotoreportage wanneer je tussen 7 en 8 maanden zwanger bent. Je kan dit combineren met een newborn sessie.
Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek.
Newborns

Klein, heel klein, passend in je handen, zijn ze slechts enkele weken. Wil je deze unieke periode vastleggen in je geheugen, dan kan je bij BEdeLIGHTed terecht voor een newborn fotoreportage die bij voorkeur doorgaat tijdens de eerste 14 levensdagen van je kindje.
Prijs vanaf €150,00.
Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek.
Baby's en (b)engeltjes

Wil jij graag een mooie fotoreportage van jouw kind? Dit kan op verschillende leeftijden of mijlpalen in zijn/haar leven, als baby, peuter, kleuter, schoolkind... Laat deze fases niet zomaar voorbij gaan, ze zijn allemaal de moeite om vast te leggen. Broertjes, zusjes, mama en/of papa mogen mee op de foto.
Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek.
Communie en lentefeest

Heb je volgende lente een communicantje of lentekindje? Proficiat voor deze mijlpaal in het leven van jouw kind. Bij BEdeLIGHTed kan je terecht voor een fotoreportage, kaartjes, uitnodigingen, menu's, wanddecoratie, enz. We hebben alle talent om deze dag voor je kind, voor jou, voor je familie onvergetelijk te maken.
Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek.
Portret

Wil je graag mooie foto's van jezelf of je kind als puber, adolescent, volwassene... ook dat kan bij BEdeLIGHTed.
Contacteer me voor meer info of een kennismakingsgesprek.
Geboortelijst

Wist je dat je een geboortelijst kan aanleggen bij BEdeLIGHTed?
Jouw familie en vrienden kunnen bijdragen aan de newborn fotoreportage van jouw baby'tje. Tijdens het kennismakingsgesprek voor een newborn fotoreportage geef ik je graag alle nodige uitleg.
Speciale acties

Af en toe zijn er speciale acties waarbij korte fotosessies worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen.
Like en volg nu alvast de Facebook pagina van BEdeLIGHTed. Deze acties zullen via deze weg aangekondigd worden.
Workshop

BEdeLIGHTed organiseert verschillende workshops.
'Hoe maak ik topfoto's - Fotografie voor beginners ', de workshop voor de leek of amateur fotograaf.
Wanneer jij de knepen van fotografie onder de knie hebt en je wenst je te specialiseren in newborn fotografie, dan is de 'Workshop newborn fotografie' de ideale start voor jou.
Wil je graag meer info, contacteer me dan via de contact pagina.
Wil je op de hoogte blijven van de workshops die georganiseerd worden, like en volg dan nu de Facebook pagina van BEdeLIGHTed. Deze workshops zullen via deze weg aangekondigd worden.
Cadeaubon

Wil jij graag iemand verrassen met een fotoreportage bij BEdeLIGHTed? BEdeLIGHTed beschikt over cadeaubonnen met formule of bedrag naar keuze.
Je kan me contacteren via de contactpagina.

'one (wo)man team'

Carla Van den Meerssche
Bedrijfsleider - Fotograaf

About Carla

Mijn naam is Carla (Van den Meerssche) en ik ben de oprichter van BEdeLIGHTEd Photography. Zoals vele mama’s begon ik als amateur fotograaf toen mijn kinderen klein waren en volgde ik al snel lokale workshops en avondlessen fotografie. Als amateur fotograaf ging ik verder met straatfotografie. Heel wat werken werden bekroond met prijzen.

Eenmaal mijn kinderen op eigen benen konden staan, kwam er tijd vrij om van mijn hobby een beroep te maken: in 2014 vestigde ik me als fotograaf in bijberoep. In hoofdberoep was ik QA manager bij een internationaal bedrijf met Duitse roots. Sinds mei 2019 heb ik deze job vaarwel gezegd om me fulltime te richten op fotografie.

Elke werkdag wordt er ruimte gemaakt om te fotograferen, beelden te bewerken, mijn kennis bij te schaven via workshops of investeer ik tijd om BEdeLIGHTed uit te werken tot een gezond bedrijf met een visie.

Ik neem deel aan workshops en tutorials, online en offline, om jou nog mooiere foto's te kunnen bezorgen. Deze workshops volg ik bij internationaal gewaardeerde fotografen zoals Magdalena Berny, Kelly Brown - Little Pieces Photography, Sujata Setia - But Natural Photography, Ana Brandt, Anne Geddes, Julia Kelleher – Jewel Images, Lisa J Holloway, Meg Bitton, Tamara Lackey, Sue Bryce, Lindsay Adler, Tony Corbell, Lara Jade, Chris Knight, Rocco Ancora, ... , elk een expert in hun domein.

BEdeLIGHTed heeft al heel wat tevreden klanten en daarvoor doe ik het, het maakt me gelukkig en geeft een boost aan mijn activiteit.